Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi va fi sărbătorită la Centrul Cultural Reduta în data de 4 decembrie, ora 16, în cadrul unui spectacol ce va include muzică, dans, pantomimă, scenete. Vor fi prezente atât organizaţiile reprezentative ale personelor cu dizabilităţi din judeţul Braşov cât şi alte organizaţii care sprijină persoanele cu dizabilităţi prin diferite activităţi.

Evenimentul este organizat de ASOCIAŢIA NEVĂZĂTORILOR BRAŞOV împreună cu toţi membrii fondatori ai COMITETULUI JUDEŢEAN DE ANALIZĂ A PROBLEMELOR PERSOANELOR CU HANDICAP în parteneriat cu CENTRUL CULTURAL REDUTA.

Prin participarea la această manifestare veţi avea ocazia să cunoaşteţi o altă imagine a persoanelor cu dizabilităţi, în contrast cu aceea de persoană asistată social, imagine cvasirăspândită în societatea noastră.

Persoanele fizice şi juridice care doresc să sprijine evenimentul, o pot face prin:

  • Donaţii sau sponsorizări
  • Activităţi de voluntariat
  • Achiziţionarea de obiecte, produse sau servicii oferite de către persoanele cu dizabilităţi

Etichete:

cultura , Divertisment , Centrul Cultural Reduta , spectacol , caritate , CAN , aniversare , comunicat de presa , Asociatia Nevazatorilor

Contact

Organizator:

Asociatia Nevazatorilor

Str. Castelului Nr. 106, cod postal 500014, Brasov

0368429123


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5337

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe