Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociatia pentru Turism Participativ OPEN ROMANIA organizeaza in data de 11 ianuarie 2011 ora 09:00, punct de plecare Hotel Ambient Brasov- un tur personalizat (Brasovul – muza artistilor) al Brasovului pentru un grup de 9 turisti romani.

Vizita cuprinde obiective-emblema ale orasului (Piata Sfatului, Biserica Neagra), dar si elemente de arhitectura locala, precum porti vechi, case ascunse in ganguri, strazi inguste, mai putin circulate, dar incarcate de istorie.

In compania voluntarilor-greeter (gazda) turistii vor putea face cunostinta cu Brasovul din perspectiva localnicilor.

Itinerariul orientativ: str. Muresenilor – gangurile de pe strada Muresenilor – P-ta Sfatului – Biserica Neagra – Str. Sforii – Str. Castelului – ganguri - Aleea de sub Tampa (vizita la Turnul Lemnarului) – Poarta Ecaterina – Dupa ziduri – Parcul „Nicolae Titulescu" – sirul arhitectonic de pe str. Nicolae Iorga – Casa cu soldat – Cetatuia Brasov.

Turistilor li se explica si alte lucruri despre viata de zi cu zi in Brasov si imprejurimi, li se recomanda mancaruri traditionale, etc.

Vizitele oferite de Romanian Greeters se organizeaza deja de la inceputul lunii iulie 2010 in Brasov, iar incepand de luna februarie turistii romani si straini pot sa descopere si Bucurestiul - 365 de masti. O pot face gratuit, completand un fomular cu minim 3 zile inainte de sosirea la Brasov / Bucuresti, formular care se poate descarca de pe site-ul asociatiei. Vizitele sunt realizate de comun acord intre greeter si turisti, fiind personalizate in functie de preferintele si interesele particulare ale vizitatorilor.

Vizitele nu intra in concurenta cu cele realizate de ghizii specializati; serviciul nostru este oferit gratuit, din timpul liber al voluntarilor si nu are pretentia de a atinge precizia si profesionalismul ghizilor specializati.

Vizitarea Brasovului cu un voluntar-greeter este o ocazie de a cunoaste mai bine oamenii locului si modul lor de viata, de a avea un schimb cultural cu cei care locuiesc zi de zi in cetate.


Etichete:

cultura , ONG , centrul vechi , asociatie , turism , Romanian Greeters , hotel Ambient

Contact

Organizator:

Romanian Greeters Brasov

Ana Negru 0745134278 si Sergiu Pop 0741012250


Loc de desfășurare:

Bulevardul Iuliu Maniu nr. 27, Brasov, cod postal 500091

0268471747, 0368401104

Urmează în Braşov 5577

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe