Adaugă
Publicitate

intre 19:00 si 20:30 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Sala Patria

Societatea Muzicala

40 lei; student 35 lei; elev 35 lei; grup 35 lei

Imbunatățește Sesizează

2052 3

Prezentare

Societatea Muzicală organizează primul turneu național al DUO Stoica alături de Kamerata Stradivarius.
După ce au cucerit publicul celor mai importante centre culturale, premii importante la marile concursuri internaționale, Andreea și Răzvan se vor afla, în luna noiembrie, în primul turneu național, alături de vioara Stradivarius „The Queen” 1729.
Răzvan și Andreea Stoica sunt frați și de aproape 15 ani locuiesc în Olanda, unde și-au finalizat studiile (la Conservatorul din Amsterdam).

Andreea este pianistă și în cariera solistică a colaborat cu numeroase orchestre din Europa, Asia, SUA. Cântă alături de fratele ei încă din 1996, când au format DUO Stoica.

Răzvan Soica este violonist și în anul 2008, ca urmare a câștigării concursului Strad Prize, are în drept de folosință vioara Stradivarius „The Queen”.

Pe lângă valoarea dată de sunetul specific creat de Antonius Stradivari, existența viorii „The Queen” 1729 este strâns legată de nume mari ale violonisticii precum Paganini, Bazzini, Ernst etc.

În anul 2010 Răzvan Stoica a pus bazele Kameratei Stradivarius – orchestră de cameră care, încă de la primele apariții a atras atenția publicului datorită sunetului specific creat și cu ajutorul instrumentelor a căror vârstă este aproape la fel de înaintată ca a viorii Stradivarius „The Queen”.

Biletele se gasesc aici: https://www.iabilet.ro/bilete-stra-di-va-rius-turneu-bach-30685/

Contact

Organizator:

Societatea Muzicala

Bucuresti, str. Andrei Muresanu, nr. 17

0728 291 742


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Intre bd. 15 Noiembrie si str. Lucian Blaga, in sediul fostului cinematograf Patria

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe