Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Recital de poezie in ceainarie dedicat femeilor - autor si interpret poetul Adrian Munteanu.

Iubesc femeia, sunt un bărbat normal. Ce iese din această normalitate ma dezgustă. Femeia nu este doar un apendice, ceva iesit din coasta lui Adam. Ea a furat ceva din circuitul general al bărbatului initial, ceva venind dinspre sensibilitate, fior, delicatete, inefabil, frumos in general. Daca tot ce tine de calitatea trairii este de partea femeii, cum ar putea poetul sa se detaseze de trupul si de gratia cu care femeia binecuvântează covorul de clipe pe care calcă?
Le urez femeilor să fie femei, sa-şi cultive cu demnitate inefabilul şi frumusetea interioară. Avem nevoie de echilibrul lor, de frumosul si gratia pe care o reprezintă. Eu văd mereu femeia la modul ideal, o ridic pe piedestalul magic pe care merită să stea si i-as spune mereu asa : „Lasa-ti coroana-n iarba străvezie/Bea din potirul brumelor nectar/Si din căus de patimi apa vie,/Arde-ti vesmantul pe navalnic jar/Sa te zidesc curata-n temelie/Aceeasi Ana, pe un nou altar”
Asa le voi spune - si inca multe altele - în microrecitalul de ziua lor, apropiindu-ne, cu această ocazie, de tema primordială a poeziei universale: dragostea.

Informatii la nr. tel. 0732161729
Organizatori Dl. Adrian Munteanu si Ceai et caetera


Etichete:

8 martie , cultura , recital , Adrian Munteanu , poezie , ceainarie , Ceai et caetera

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe