Adaugă
Publicitate

- intre 10:00 si 18:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Libraria Okian

Photolife , Libraria Okian

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1309 0

Prezentare

Photolife și Librăria Okian din Brașov, vă invită din 04 martie să descoperiți alături de Dorin Bofan, Laurențiu Pavel și Șerban Sîmbotelecan, spiritul înălțimilor într-o expoziție foto dedicată în întregime muntelui. Cei trei prieteni s-au cunoscut prin intermediul pasiunii comune pentru munte şi fotografie, și au călătorit prin munţii din România, străbătând potecile din Retezat, Făgăraş, Cernei, Bucegi, Ciucaş, Apuseni sau Ceahlău. De asemenea, au vizitat munţii din Italia, Elveţia sau Norvegia. Călătoria lor abia a început şi aventuri cel puţin la fel de frumoase precum cele pe care le-au trăit până acum îi aşteaptă și în continuare. Alături de cei trei autori, gazdă la acest eveniment vă va fi și fotograful Dan Dinu, cel care a făcut selecția celor sașe expoziții din acest proiect, demarat în 2013 de Photolife și Okian.

Vernisajul expoziţiei are loc marți, 5 martie a.c., de la ora 17.

“Această expoziţie este dedicată frumuseţii şi sălbăticiei muntelui. Este dedicată atât oamenilor care apreciază şi înţeleg eforturile depuse pentru a savura momentele unice pe care le oferă zonele alpine, cât şi celor care nu pot ajunge acolo sus, dar vor să fie măcar cu sufletul pentru câteva momente. Este dedicată călătoriei în natură, dormitului în cort, trezitului de dimineaţă, parcurgerii traseelor în noapte, statului în frig, vântului, ploii şi soarelui. Este dedicată momentelor de linişte, de regăsire şi de încântare. Unele imagini au fost realizate de fiecare din noi în solitudine, altele având oameni dragi aproape. Dar în fiecare din ele se regăsesc trăirile unor experienţe ce nu se uită. Ele reprezintă viziunea noastră asupra lumii naturale şi bucuria de a fi acolo, în mijlocul ei.”, ne spun autorii.

Expoziție face parte dintr-o serie începută în 2013 la Librăria Okian, la care vor participa atât autori consacrați cât și fotografi mai puțin cunoscuți, însă nu mai puțin talentați. Am început cu o expoziție minunată de portrete a Tatianei Volontir, au urmat peisajele spectaculoase din îndepărtata lumea a nordului, în viziunea lui Alexandru Bobeică, Vlad Popescu, Lucian Brânduș și Dan Dinu, iar în lunile ce urmează continuăm cu: Horia Bogdan, Cristian Goga și mulți alții. În decembrie, vom realiza o nouă expoziție dedicată celor mai frumoase imagini realizate la cursurile sau workshop-urile Photolife, realizate de cei care au participat.

Informatii la tel. 0733081031


Etichete:

expozitie , Fotografie , librarie , Okian , Photolife , pasiune , comunitate

Contact

Organizatori:

Photolife

0733081031 Dan Dinu


Libraria Okian

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367


Loc de desfășurare:

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe