Adaugă
Publicitate

- intre 14:42 si 14:42 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Terroirs

Photolife

accesul este gratuit

0721330347

Imbunatățește Sesizează

1302 0

Prezentare

Photolife si Terroirs – boutique du vin, va invita la a doua expozitie de fotografie organizata impreuna intr-un local unic in peisajul brasovean, ce combina vinul, cartea de arta si nu in ultimul rand fotografia, intr-o armonie inedita. In perioada 12 august - 15 septembrie, spatiul dedicat expozitiilor gazduieste fotografiile lui Zoltan Nagy, ce ne vor purta in salbaticia habitatelor din Carpati. Desi multi dintre noi indragesc fotografia, foarte putini au facut si studii aprofundate in acest sens, insa autorul expozitiei de fata a absolvit Facultatea de Arta si Design din Lancaster - Anglia, la sectia de Arta Fotografica a Naturii si Mediului. Rezultatele acestor studii s-au vazut curand, deoarece este singurul roman care a reusit sa castige un premiu important in domeniul fotografiei de natura, la unul dintre cele mai prestigioase concursuri de profil din lume, European Wildlife Photographer, unde a obtinut in 2012 premiul Fritz Polking Junior.

Expozitia de fata, se prezinta ca o o serie dinamica de lucrari, ce incearca sa ne arate scurte povesti din habitatele valoroase ale Carpatilor. Desi foarte tanar, Zoltan reuseste sa surprinda momente inedite, doar datorita faptului ca este complet dedicat acestui domeniu, iar lucrarile lui nu sunt numai un bun material documentar despre viata salbatica din tara noastra, dar si imagini cu o viziune proprie si cu o etica demna de urmat pentru toti cei care vor sa ii calce pe urme. Povestile din spatele imaginilor, va vor fi spuse la vernisaj chiar de catre autor, iar cu aceeasi ocazie, fotograful Dan Dinu, implicat activ in tot acest proiect cultural, va va povesti despre evenimentele viitoare ce se vor desfasura in acest spatiu.

Expozitia „Spiritul Carpatilor”, este a doua dintr-o serie mai ampla, pe care o vom prezenta la Terroirs, si in care o sa incercam sa aducem atat autori consacrati, cat si fotografi mai putin cunoscuti insa nu mai putin talentati. Prima expozitie de la Terroirs a fost dedicata portretului si corpului uman si se numeste “Emotii”. Fotografiile semnate Luiza Boldeanu, mai pot fi vazute pana in data de 11 august 2013. Pe langa expozitii, spatiul va gazdui si alte evenimente cu tematica fotografica, seminarii, dezbateri, videoproiectii si alte genuri de intalniri, la care amatorii de fotografie din Brasov sa poata participa.

Vernisajul expozitiei are loc in data de 12 august 2013, de la ora 18.


Etichete:

cultura , expozitie , Fotografie , Photolife , Terroirs Boutique du Vin

Contact

Organizator:

Photolife

0733081031 Dan Dinu


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Postavarului, nr. 2 (colt cu str. Diaconu Coresi)

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe