Adaugă
Publicitate

Prezentare

Baletul de Stat din Sankt Petersburg, unicul balet profesionist pe gheaţă din lume, prezintă în România spectacolul “Spărgătorul de Nuci”. Ansamblul de balet pe gheata, care a revolutionat lumea spectacolelor va susține un spectacol feeric pe 4 decembrie, de la ora 19.30, la Patinoarul Olimpic din Brașov. Publicul de toate vârstele va fi fascinat de splendoarea decorurilor de basm, de costumele strălucitoare, dar, mai ales, de grația faimoșilor balerini-patinatori ruși!

Suntem fericiți că propriul nostru oraș, leagănul lui Piotr llici Ceaikovski, ne aduce în România pentru a 175-a aniversare a acestui mare compozitor. În același timp, suntem pe deplin conștienți de responsabilitatea pe care această moștenire o reprezintă, o luăm foarte în serios și, desigur, vom oferi o performanță de top, pe care ne dorim ca spectatorii români cu greu să o dea uitării”. – au declarat artiștii.

Cei 40 de patinatori ruși vor schimba sute de costume strălucitoare, plutind în simetrii și volute grațioase, aducând celor mari și mici cel mai frumos cadou: feeria “Spargatorului de nuci”. Majoritatea patinatorilor provin din perechile care au câștigat concursuri naționale și internaționale, absolvenți ai faimoaselor școli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni. Peste jumătate din membrii ansamblului dețin titlul de Maestru Al Sporturilor în Rusia, pentru victoriile obținute în competiții naționale și internaționale de patinaj artistic.

„Spărgătorul de nuci” exprimă cel mai bine fabuloasa lume a copiilor şi visele în care orice este posibil. Noaptea magică de Crăciun, noaptea în care fantezia devine realitate, va fi magistral transpusă într-un spectacol desăvârșit de artiștii Baletului de Stat din Sankt Petersburg, unicul balet profesionist pe gheaţă din lume.

Oferiți-vă privilegiul de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu grație! “Spărgătorul de nuci ON ICE” - un spectacol de cea mai înaltă ținută artistică.

Biletele se găsesc la: Librăria “Șt.O.Iosif”, la Xerox, vizavi de Magazinul Universal și online pe vandbilete.ro.

Contact

Organizator:

Asociatia Culturala "Dracula"

Brașov, str. Ion Campineanu, nr. 28, ap. A4

0213153666


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

str. Turnului, Brasov (in parcul Tractorul)

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe