Adaugă
Publicitate

- intre 09:00 si 18:00 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Castelul Bran

Castelul Bran

30 lei; pensionar 20 lei; student 15 lei; elev 7 lei

Imbunatățește Sesizează

1921 1

Prezentare

Sărbătoarea Paştelui la Castelul Bran

 

În aşteptarea Sărbătorilor Pascale, Castelul Bran le propune oaspeţilor un program special, într-o împletire armonioasă de istorie, legendă, tradiţie şi artă.

 

În data de 10 aprilie 2015, la Castelul Bran vor răsuna, într-o armonie perfectă, începând cu ora 13:00, glasurile celor peste 100 de membri ai corului Twickenham Choral Society din Marea Britanie. Timp de aproape o oră, oaspeţii Castelului Bran vor lua parte la un regal coral, piesele cântate cu măiestrie de interpreți acoperind o arie repertorică bogată, de la Renaștere și până în prezent.

 

Ambiţiosul şi originalul program de concert, augmentat de atmosfera solemnă a Săptămânii Patimilor, va fascina cu siguranţă vizitatorii, prin lucrările “Der Geist hilt Unser Schwachheit auf” şi “Fürchte dich nicht, ich bin bei dir”, ambele aparţinând lui J.S. Bach, precum şi cu piesa-omagiu  “Immortal Bach“, alături de “Miserere“ şi motetul “O Crux”, toate opere ale compozitorului norvegian Knut Nystedt.  

Accesul se va face pe baza biletului de intrare din ziua respectivă.

 

La fel ca în fiecare an, începând cu Joia Mare şi până în a doua zi de Paşte, Castelul Bran găzduieşte un atelier interactiv de încondeiat ouă, accesibil atât copiilor, cât şi celor mari. Vizitatorii sunt îndemnaţi să descopere tehnicile traditionale de decorare a ouălor şi să dea frâu liber fanteziei creatoare, lăsându-se purtaţi de veselia de culoare și forme oferită de aceste frumuseți fragile. 

 

Duminică, 12 aprilie, copiii din toate colţurile lumii vor experimenta bucuria întâlnirii cu Iepuraşul de Paşte. Adorabilul personaj îi va întâmpina, în Sala de Muzică a Reginei Maria, cu un coş plin cu surprize delicioase. Perioada de post, reculegere şi introspecţie este înlocuită, astfel, prin miracolul Învierii, de joc şi voioşie.

 

Mai multe detalii pe www.bran-castle.com sau la telefon 0268.237.700.

Contact

Organizator:

Castelul Bran

Str. General Traian Mosoiu, nr. 24, Bran, judetul Brasov

0268237700, 0268237701


Contactează realizatorul articolului

Castelul Bran

0268237700

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. General Traian Mosoiu, nr. 24, Bran, judetul Brasov

0268237700, 0268237701

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe