Adaugă
Publicitate

de la 19:30 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Sala Patria

intrarea este liberă

0268 473 104

Imbunatățește Sesizează

1453 0

Prezentare

În cadrul acţiunilor cultural-educative comune pe care Alianţa Franceză din Braşov şi Centrul Cultural German din Braşov le organizează, un loc aparte îl ocupă Ziua franco-germană, declarată astfel la 22 ianuarie 2003 de către Preşedintele Franţei, Jacques Chirac şi Cancelarul federal al Germaniei, Gerhard Schröder. Această zi marca aniversarea a 40 de ani de la semnarea Tratatului de la Elysée şi voinţa celor două state de a aprofunda cooperarea franco-germană în serviciul construcţiei europene.

Cu această ocazie, Alianţa Franceză din Braşov şi Centrul Cultural German din Braşov, vă invită miercuri, 22 ianuarie 2014, ora 19:30, la Sala Patria – Sala de muzică de cameră, la un recital de lieduri din repertoriul clasic francez si german susținut de soprana Cristina Radu, acompaniată la pian de Steffen Schlandt.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai comunităţilor germane/săseşti şi franceze din Braşov, ai partenerilor celor două instituții și public interesat de concertul oferit.

Intrarea liberă. Vă rugăm confirmaţi participarea telefonic sau prin 0268 418 074, 0268 473 104 sau e-mail:


Etichete:

cultura , recital , Centrul Cultural German , Alianta Franceza , Sala Patria , ziua franco-germana

Contact

Loc de desfășurare:

Intre bd. 15 Noiembrie si str. Lucian Blaga, in sediul fostului cinematograf Patria

Urmează în Braşov 5659

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe