Adaugă
Publicitate

- intre 16:29 si 22:00 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Ceai et caetera

Imbunatățește Sesizează

878 0

Prezentare

Motto-ul Papergirl este: ‘Oricine primeste o rola este norocos si banii nu pot cumpara norocul!’.
In plus, ‘E mult mai distractiv sa primesti ceva atunci cand nu trebuie sa dai nimic in schimb!’.

Ideea Papergirl a fost a Aishei Ronniger, cea care a organizat acum patru ani pentru prima data proiectul in Berlin. Ea a propus o modalitate de a aduce arta in strada, in viata de zi cu zi. Se strang lucrari (donate de ’artisti’, consacrati sau mai putin cunoscuti) si se expun. Scopul este ca mai multe lucrari sa fie rulate impreuna sub forma unui ziar si impartite de pe biciclete trecatorilor.

Pentru ca vrem sa aducem arta cat mai aproape de public intr-un mod diferit, avem nevoie de lucrarea ta! Poate sa fie fotografie, pictura, desen, schita, stencil, sticker, banda desenata, ilustratie, caricatura, colaj...

Poti aduce/trimite lucrarile tale in Brasov la:


Fiecare artist va expune cateo lucrare in ceainaria Ceai et caetera in perioada 01-17.09.2010. Toate lucrarile vor fi incluse in rolele care vor se vor distribui de pe biciclete gratuit trecatorilor in Brasov, in data de 18 septembrie (daca vremea buna va fi de partea noastra). Fiecare rola va contine lucrari diferite, reprezentand o combinatie unica de lucrari de arta.

Pentru mai multe detalii, pentru a vedea artistii inscrisi, evenimentele organizate si lucrarile deja primite acceseaza: http://papergirlbrasov.wordpress.comEtichete:

expozitie , ceai , Ceai et caetera , Papergirl

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5541

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe