Adaugă
Publicitate

Prezentare

Miercuri, 7 decembrie 2011, de la ora 20, în La Comitet din Braşov are loc proiecţia filmului documentar METROBRANDING (2010) de Ana Vlad, Adi Voicu.
Invitat special: regizorul Adi Voicu

Sinopsis:
Dacă occidentalii erau obişnuiţi să aleagă dintre sute de branduri, în România oamenii trăiau o cu totul altă experienţă: o singură marcă pentru fiecare produs. De aici şi importanţa pe care aceste monobranduri au avut-o în viaţa celor care le realizau, dar şi a celor care le foloseau. Salteaua Relaxa, tenişii de Drăgăşani, bicicleta Pegas, motocicleta Mobra, becul de Fieni şi maşina de cusut Ileana, odinioară staruri ale epocii de aur, sunt personajele din Metrobranding.

Selecționat între cele 5 filme ale anului 2010 în DocAlliance (parteneriat ce reuneşte efortul comun al celor mai importante cinci festivaluri europene de film documentar – CPH:DOX Copenhaga, DOK Leipzig, IDFF Jihlava, Planete Doc Review Varşovia şi Visions du Réel Nyon). Documentarul a fost prezentat şi în alte festivaluri: DMZ Coreea, Zagreb DOX, MEDFILM Festival, Astra Film Festival etc.

Proiectia filmului este urmată de o discutie împreună cu regizorul Adi Voicu. Moderator Mara Oprişiu, coordonator CineClub.
Pret bilet: 10 lei (*o băutură inclusă la alegere: o ceafea/ un ceai/ o răcoritoare/ un pahar de vin) 


Etichete:

cultura , Divertisment , film , film documentar , cineclub , La Comitet , Metrobranding

Contact

Organizatori:


La Comitet

Brasov, Str. Dr. Alexandru Davila nr. 5 (colt cu str. Sitei)


Loc de desfășurare:

Brasov, Str. Dr. Alexandru Davila nr. 5 (colt cu str. Sitei)

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe