Adaugă
Publicitate

- Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Ceai et caetera

intrarea este libera

0732161729

Imbunatățește Sesizează

1425 0

Prezentare

"Poveștile Șeherezadei" este cea de-a 15-a expoziție personală a artistei brașovene în vârstă de 34 de ani. "Șeherezada", de fapt un autoportret, spune într-o suită de tablouri povestea locurilor, lucrurilor și a evenimentelor ce au impresionat-o pe artistă în ultimii câțiva ani. "Marea migrație" și "Africa" 'povestesc' despre călătoria prin savana africană, "Ocean" și "Dansând cu valurile" sunt reprezentarea plastică a amprentei lăsate de valurile Atlanticului, iar pasiunea pentru păsări a inspirat "Femeie albastră cu păsări" și "Vis cu albatroși și pescăruși".

Vernisajul va avea loc, joi, 8 august, de la ora 18, în prezența doamnei Veronica Bodea Tatulea.


Peisajele autohtone, pădurile de mesteceni, dealurile cu flori, Delta și munții și-au găsit expresia artistică în "Întoarcerea acasă" și "Visul unei nopți de vară". "Lumea Nouă" și "A șaptea zi de creație" sunt de inspirație biblică, reprezentând o viziune a paradisului restabilit. Iar, în părul galben al Șeherezadei se regăsește culoarea pădurilor de zadă, toamna.
Motive recurente în tablourile din această expoziție sunt galaxiile, păsările, animalele și, nu in ultimul rând, femeia.

Lucrările pot fi văzute și pe www.ersekemma.blogspot.com


Etichete:

cultura , expozitie , pictura , ceainarie , Ceai et caetera , Emma Ersek

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 6218

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe