Adaugă
Publicitate

Prezentare

Photolife si Libraria Okian din Brasov, va invita din 2 iulie sa descoperiti alaturi de Horia Bogdan, o zona mai aparte cu un relief uimitor. Peisajul de la Giant’s Causeway (Poteca Gigantilor) din Irlanda de Nord, este format din aproximativ 40 000 de coloane de bazalt interconectate, rezultate dintr-o foarte veche eruptie vulcanica, de acum 50-60 de milioane de ani. Formele geometrice ale rocii, se combina cu valurile marii, pentru a forma locul de joaca ideal al oricarui fotograf pasionat de natura, iar in expozitia de fata o sa puteti admira in toata splendoarea ei aceasta zona, inclusa in lista Patrimoniului Mondial UNESCO pentru unicitate si frumusete. Alaturi de Horia Bogdan, autorul fotografiilor, gazda la acest eveniment va va fi si fotograful Dan Dinu, cel care a facut selectia celor sase expozitii din acest proiect, demarat in 2013 de Photolife si Libraria Okian.

“Locatii precum Giant's Causeway se intalnesc foarte rar, iar impactul pe care il lasa este la fel de mare ca si vechimea acestor roci vulcanice. Geometria naturala impecabila, uimeste orice privitor.” ne spune Horia, autorul expozitie ce ne invita sa admiram frumusetea acestui peisaj prin viziunea lui fotografica.

Expozitie de fata, face parte dintr-o serie inceputa in 2013 la Libraria Okian, la care au participa pana acum atat autori consacrati cat si fotografi mai putin cunoscuti, insa nu mai putin talentati. Am inceput cu o expozitie minunata de portrete a Tatianei Volontir, au urmat peisajele spectaculoase din indepartata lumea a nordului, in viziunea lui Alexandru Bobeica, Vlad Popescu, Lucian Brandus si Dan Dinu, am hoinarit printre creste montane cu Dorin Bofan, Serban Simbotelecan si Laurentiu Pavel si o sa ne mai bucuram si de alte imagini pana la sfarsitul anului.

Vernisajul expozitiei are loc marti, 2 iulie, ora 17.


Etichete:

expozitie , Fotografie , librarie , Photolife , libraria okian

Contact

Organizatori:

Photolife

0733081031 Dan Dinu


Libraria Okian

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367


Loc de desfășurare:

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe