Adaugă
Publicitate

Prezentare

Trecem prin viaţă cu viteza timpului ce trece pe lângă noi. Ratăm atât de multe momente frumoase, ce se desfăşoară în jurul nostru, fie pentru că sunt prea multe, nu suntem atenţi, le considerăm nesemnificative sau pur şi simplu nu înţelegem că şi ele există. Chiar şi în fiecare fărâmă de praf, poate sta ascuns ceva frumos ... bineînţeles privit la un alt nivel, microscopic. Eu m-am ocupat în mare parte, de surprinderea imaginilor vizibile cu ochiul liber (macroscopic) şi le-am lăsat pe cele mai puţin vizibile altor pasionaţi de fotografie şi de căutare în necunoscut.

Şi chiar dacă am reuşit să surprindem ceva frumos, acel ceva se pierde într-un ‘ocean’ de amintiri şi rareori ne mai revine în minte, sau niciodată. Fotografia ne permite să înregistrăm amintirile şi sub un alt format, mult mai uşor de răsfoit şi pe care putem să-l prezentăm şi altora. În era digitală fotografia reprezintă, privită în alt mod, o înşiruire de pixeli, de diferite culori, frumos ordonaţi. Aranjaţi în mod diferit ar putea crea o altă imagine şi apoi alta, şi din acet motiv i-am botezat: pixeli creativi.

Atâta timp cât mi-a plăcut tot ce e frumos mi-a fost greu să aleg doar un anumit gen de fotografie şi astfel am adunat imagini din mai multe domenii: abstract, oameni, natura, urban şi rural. Totodată tind să cred că genul abstract mă atrage mai mult, datorită înţelesurilor ascunse pe care le poate avea o imagine.
Sunt încântat de faptul că Ceainăria Ceai et caetera permite iubitorilor de artă să-şi expună lucrările şi că mi-au oferit şi mie posibilitatea de a avea această expoziţie de fotografie. Le mulţumesc şi invit pe această cale, pe cei doritori, să admire o mică selecţie a imaginilor adunate într-o perioadă de mai bine de 5 ani.

Informatii la nr. tel.: 0732 161 729
Organizator: Catalin Bujdei


Etichete:

expozitie , Fotografie , pasiune , ceainarie , Ceai et caetera , Catalin Bujdei

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe