Adaugă
Publicitate

Prezentare

Casa de Cultură a Studenţilor din Braşov găzduieşte luni, 13 decembrie 2010, începând cu orele 17.00, piesa de teatru ,,Ciclopul"– după Euripide trupa de teatru, piesă compusă din 11 persoane private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Codlea.

Reprezentatia încheie turneul pe care trupa de teatru a Penitenciarului Codlea l-a efectuat în oraşele Aiud, Târgu Mureş, Miercurea Ciuc şi Sibiu în perioada 06.12.-10.12.2010.

Piesa, pusă în scenă de către domnul Gabriel Costea, actor la Teatrul ,,Sică Alexandrescu" din Braşov, a participat la ,,Festivalul Naţional de Teatru pentru Deţinuţi" desfăşurat în luna noiembrie 2010, la Teatrul Nottara.

Piesa de teatru va fi urmată de un scurt spectacol de colinde şi de prezentarea unui film realizat de către o persoană private de libertate, care imortalizează diverse aspecte de la pregătirea piesei de teatru până la prezentarea ei pe scena mai multor instituţii de cultură din ţară.

Spectacolul va fi şi unul caritabil în sprijinul unor copii aflaţi în plasament familial, acţiune desfăşurată în parteneriat cu Asociaţia ,, Steps for Peace" din Braşov

Accesul la această manifestare va fi permis tuturor celor dornici de a vedea puse în lumină valenţele artistice ale persoanelor private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Codlea.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare, desemnăm ca persoană de contact pe: purtătorul de cuvânt - comisar Dan RUSU–telefon 0268/251936 int.110, fax 0268/251753, mobil de serviciu 0741265731, e-mail:


Etichete:

cultura , piesa de teatru , Penitenciarul Codlea , Casa de Cultura a Studentilor

Contact

Loc de desfășurare:

Memorandului, in cladirea Cantina Studenteasca

0268471884

Urmează în Braşov 6387

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe