Adaugă
Publicitate

Prezentare

Într-o lume în care linia de demarcaţie dintre artă şi realitatea socială este tot mai difuză, în care teatrul se confundă tot mai mult cu realitatea, iar artiştii joacă un rol din ce în ce mai important în transmiterea mesajelor sociale, ce valori contează mai mult? Care sunt aşteptările publicului? Care sunt provocările la care este el supus? Cum răspunde publicul la aceste provocări?

Merită personaje precum Vesper, Ennslin, Baader atâta mediatizare? Răul poate constitui subiectul principal al unui spectacol pe o scenă? Ce caută artistulîn definitiv? Reușește un act artistic să se detaşeze de orice formă de valorizare şi să analizeze un singur aspect al unui personaj negativ? Nu apare astfel pericolul de a legitima RĂUL?

Haideți să ajungem la niște răspunsuri ante-spectacol în cadrul unei dezbateri prilejuite de vizionarea filmului “WER WENN NICHT WIR” (“Dacă nu noi, atunci cine?”, DE, 2011, cu subtitrare în limba engleză) și moderate de scriitorul Flavius Ardelean.

Ceai și gustări din partea casei!

Contact

Organizator:

Centrul Cultural German

str. Lungă nr. 31, etajul 1 Cod 500035 Brasov

0268473104


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

str. Lungă nr. 31, etajul 1
Cod 500035 Brasov

0268473104

Urmează în Braşov 5435

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe