Adaugă
Publicitate

- intre 10:00 si 15:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

OAR BV-CV-HR

OAR BV-CV-HR

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

2667 3

Prezentare

Orașul Memorabil este o expoziție care arată transformările Brașovului așa cum au fost înregistrate în albumele de familie sau în cărțile poștale. Începută în 2010, colecția proiectului a adunat până în prezent câteva mii de imagini prin contribuțiile a peste 150 de persoane, pe care le-a prezentat într-o serie de expoziții publice care au arătat o multitudine de istorii personale împletite cu cea a orașului.

Și anul acesta, participarea la expoziție se adresează tuturor celor care dețin fotografii realizate în locuri publice din Brașov (străzi, piețe, parcuri, clădiri etc.). Chiar dacă fotografiile vechi sunt mai captivante, sunt apreciate și fotografiile recente, care surprind subiecte din viața orașului. Prezența oamenilor în fotografii va face imaginile la fel de potrivite pentru expoziție, la fel ca și informațiile legate de amintirile din momentul în care au fost realizate. Un subcapitol pe care îl deschidem acum este cel al fotografiilor făcute acasă, dar pentru care imaginile trebuie să fie anterioare anului 1990.

Fotografiile se pot aduce la sediul nostru pentru copiere, se pot trimite prin poștă sau pot fi scanate și trimise pe e-mail până la data de 31 iulie 2016. Imaginile vor fi selectate pentru expoziţie şi, în paralel, vor fi prezentate pe site-ul proiectului, unde se află acum şi cele din ediţiile anterioare. Toate fotografiile vor fi restituite după copiere.

Expoziţia de anul aceasta se va desfăşura între 1 și 16 octombrie în Braşov (o parte în aer liber și o parte ca secțiune de interior, cu fotografii originale). Și contribuțiile de anul acesta vor fi răsplătite: la vernisajul expoziției, participanții vor primi ca premiu o fotografie din colecția proprie, reprodusă, mărită și înrămată.

Organizator: Ordinul Arhitecţilor din România – filiala Bv-Cv-Hr

Braşov, str. Şirul Beethoven, nr.1 (lângă Poarta Schei)

tel. 0268/471438, program: luni–vineri, orele 10.00–15.00

e-mail: , web: www.orasulmemorabil.ro

Contact

Organizator:

OAR BV-CV-HR

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov (lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov
(lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438

Urmează în Braşov 6090

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe