Adaugă
Publicitate

- intre 13:00 si 22:00 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Ceai et caetera

Ceai et caetera

participarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1867 0

Prezentare

In 2006, Aisha Ronniger a initiat in Berlin proiectul de arta Papergirl. Proiectul a fost o sursa de inspiratie pentru iubitorii de arta si a fost astfel adoptat si in alte orase din lume.

Ideea proiectului este aceea de a aduce arta cat mai aproape de public intr-un mod diferit, oamenii ajungand in contact cu arta in viaţa lor de zi cu zi. Artistii pot dona lucrari de arta care vor fi expuse, iar mai apoi daruite de pe biciclete trecatorilor, in stilul baietilor care distribuie ziare in SUA.

In 2010, brasovenii s-au putut bucura de prima editie a proiectului Papergirl Brasov. S-au strans 439 de lucrari, provenind de la 35 de artisti; in ziua distribuirii lucrarilor s-au implicat 16 voluntari pe biciclete.

Pasii proiectului Papergirl Brasov 2011:

 1. Strangerea lucrarilor
  Contributiile artistilor (desene, picturi, schite, benzi desenate, caricaturi, stenciluri, colaje, printuri, fotografii, etc.) sunt trimise prin posta sau sunt aduse personal la ceainaria Ceai et caetera din Brasov, str. Castelului, nr. 37 (vezi harta) si libraria Okian, str. Muresenilor nr. 1.
  Nu exista limitari in ceea ce priveste formatul, subiectul sau cantitatea lucrarilor trimise, prin urmare, rolele vor conţine lucrari originale, printuri si fotografii.
  Toate lucrarile sunt asteptate pana la data de 31 august 2011.
 2. Expozitia
  Toate lucrarile stranse pot fi vazute in cadrul expozitiilor ce se vor desfasura in mai multe locuri din Brasov in prima saptamana din septembrie 2011. La fel ca in strada, lucrarile vor fi liber expuse pentru public. Ele pot fi privite, rasfoite, dar nu si cumparate! Toate lucrarile stranse vor fi distribuite la finalul expozitiilor.
 3. Distributia
  Toti voluntarii „papergirls” si „paperboys” se intalnesc la jumatatea lunii septembrie 2011. Ei se vor plimba prin oras cu bicicletele, aruncand trecatorilor cateo rola cu lucrari de arta, in mod aleatoriu.
 4. Evenimentul va fi sarbatorit cu o petrecere!

Mai multe informatii gasiti pe www.papergirlbrasov.com

Chipmunk


Etichete:

cultura , expozitie , pictura , Fotografie , librarie , Okian , pasiune , hobby , comunitate , grafica , Papergirl

Contact

Organizator:

Ceai et caetera

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5665

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe