Adaugă
Publicitate

Prezentare

Centrul Cultural Reduta Brașov și Editura Arania Brașov pregătesc un eveniment cultural on-line: lansarea oficială a volumului de sonete ,,Paingul Orb'' cu Adrian Munteanu în calitate de autor și interpret, vineri, 11 decembrie, de la ora 19.00, pe canalul de youtube: &feature=youtu.be

Ana Blandiana spune despre această carte:

,,Vă scriu ca să vă felicit și să vă mulțumesc pentru preafrumoasa - în toate sensurile - carte. Are aspectul unui adevărat dar și chiar este. Sonetele le citisem de-a lungul ultimelor luni pe mail dar în haina atât de iesită din comun m-au impresionat și mai mult.

Vă doresc succes la toate lansările programate și la toti criticii din lume.''

,,Am scos din tipografie cartea mea unică, PAINGUL ORB. E încă umedă. O simt vie. Mi-e drag de ea. Cartea arată așa cum îmi doream să arate, așa cum am visat. Am reușit să scot o carte-obiect, o carte de care să-ți fie drag să o ai în apropiere. Cinste Editurii Arania! Sunt mândru de cartea aceasta.
Dragi prieteni, vă împărtășesc bucuria mea care pornește din dorința de a face ca această carte să ajungă la toți cei care mai sunt apropiați de cuvântul-ziditor: cei ce sunt interesați să se întâlnească cu poetul-actor Adrian Munteanu și să asiste la un spectacol de poezie, fără intermediari, o vor putea face, din fotoliul de acasă, în 11 Decembrie, ora 19. Va fi o întâlnire doar între poezie și cititorii ei.
Da, vă pot oferi o lansare-spectacol cu toate atributele unicității. Și ce carte am scos, dragilor, ce carte!!!’’, comunică autorul.

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe