Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Colegiul “Nicolae Titulescu” Braşov în parteneriat cu Muzeul “Casa Mureşenilor” vă invită la comemorarea diplomatului şi politicianului român Nicolae Titulescu .

Proiectul constă în realizarea unei lecţii de istorie aplicată în colaborare cu Colegiul Naţional Vocaţional “Nicolae Titulescu” din Slatina. Programul se desfăşoară la: Muzeul “Casa Mureşenilor”, Muzeul Judeţean de Istorie Braşov şi Prima Şcoală Românească din Şcheii Braşovului.

Programul activităţilor:

  • 15 martie 2013 primirea reprezentanţilor Colegiului Naţional Vocaţional “Nicolae Titulescu” din Slatina, la sediul Colegiului “Nicolae Titulescu” Braşov, prezentarea şi vizitarea şcolii alături de un moment artistic realizat de elevii celor două unităţi de învăţământ.
  • 16 martie 2013, activităţi dedicate marelui om politic şi diplomat: concurs de istorie la Muzeul “Casa Mureşenilor”, vizită la Muzeul Judeţean de Istorie, Casa Sfatului, audierea concertului de orgă organizat la Biserica Neagră, comemorarea lui Nicolae Titulescu la mormântul acestuia, depunere de coroane de flori, încheiată cu vizită la Muzeul Primei Şcoli Româneşti din Şcheii Braşovului.
  • 17 martie 2013 încheierea festivă a manifestărilor.

Etichete:

cultura , educatie , muzeu , Muzeul Casa Muresenilor , invatamant , Nicolae Titulescu , Prima Scoala Romaneasca

Contact

Loc de desfășurare:

Piata Sfatului nr. 25

0268477864

Urmează în Braşov 5577

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe