Adaugă
Publicitate

Prezentare

Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” Braşov organizează sub patronajul Primăriei  Municipiului Braşov STAGIUNEA ESTIVALĂ A CELOR MAI TINERI MUZICIENI BRAŞOVENI – Ediţia a VII-a, care anul acesta se înscrie în proiectul cultural educaţional ARMONIILE BRAŞOVULUI 2014  - ARMONII DE VARĂ.      

Cei mai talentaţi elevi ai Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” vor oferi publicului  braşovean  pagini muzicale de cea mai bună calitate într-o interpretare vie şi tinerească.        Serile Muzicale intitulate „NOI şi CLASICII” vor avea loc în perioada  IULIE – AUGUST 2014, în fiecare zi de MIERCURI la ora 17,  în Sala muzicii de cameră a Complexului  Cultural PATRIA  (Bdul 15 noiembrie nr.50A).  Intrarea este libera.         

Proiectul  ARMONIILE BRAŞOVULUI 2014 se bucură de sprijinul financiar al Consiliului Local Braşov, de girul Inspectoratului Şcolar Judeţean, de parteneriatul Filarmonicii Braşov şi de colaborarea Asociaţiei de părinţi „Pro Musica”.      

„NOI şi CLASICII” este un program educaţional ce oferă elevilor Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” posibilitatea de a lua parte la viaţa artistică şi culturală a Braşovului in calitatea lor de muzicieni in formare,  dovedind ca dragostea pentru muzica nu inceteaza in timpul vacantei de vara, ci se impleteste cu activitatile recreative. De la debutul stagiunii, anul 2008 pana in prezent in cadrul celor  6 ediţii anterioare au performat  104 elevi  si  11 profesori acompaniatori.      

Cele 9 recitaluri ale editiei a VII-a vor fi tot atatea placute momente muzicale daruite melomanilor de cei mai tineri muzicieni brasoveni.

Contact

Organizator:

Liceul de Muzica

Braşov, Str. Colonel Ion Buzoianu, nr. 1, cod poştal 500084

0268476783, 0268414448


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Intre bd. 15 Noiembrie si str. Lucian Blaga, in sediul fostului cinematograf Patria

Urmează în Braşov 5765

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe