Adaugă
Publicitate

Prezentare

Biserica Neagră va fi gazda concertului coral susţinut de ansamblul The Southern Chorale al Universităţii Southern Mississippi (SUA) sâmbătă, 18 mai, de la ora 18.

Parte a turneului pe care corul îl desfăşoară în România şi Ungaria, concertul cu titlul „American A Capella” propune publicului braşovean un program cu piese a capella din repertoriul american. Cei prezenţi în Biserica Neagră vor avea şansa de a asculta lucrări ale unor compozitori ca Bernstein, Barber, Lauridsen, Thompson, precum şi melodii tradiţionale sau spirituals.

Condus de către dirijorul Gregory Fuller, The Southern Chorale este principalul ansamblu al Universităţii Southern Mississippi care a întreprins turnee în Anglia, Franţa, Mexic şi Jamaica. Turneul din ţara noastră cuprinde reprezentaţii în Timişoara, Sibiu, Sighişoara şi Cluj-Napoca, unde vor încheia printr-un concert alături de corul şi orchestra Filarmonicii de Stat “Transilvania”.

Biletul de intrare costă 8 lei şi poate fi procurat în săptămâna concertului sau începând cu o jumătate de oră înaintea începerii acestuia.


Etichete:

muzica , cor , Biserica Neagra , Biserica Evanghelica CA

Contact

Organizator:

Biserica Evanghelică C.A.

Curtea Johannes Honterus 2, cod postal 500025, Braşov

0268511824


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Curtea Johannes Honterus nr. 2

0268511824

Urmează în Braşov 5630

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe