Adaugă
Publicitate

intre 16:30 si 17:30 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Libraria Şt.O.Iosif

participarea este libera

Imbunatățește Sesizează

821 0

Prezentare

Libris Brasov si Editura Minerva va invita vineri, 17 decembrie 2010, ora 16.30, la libraria "St. O. Iosif" sa luati parte la lansarea volumului  "Mamosul" de Ioan Voaides.

Prezinta scriitorii: Doru Munteanu, Ion Topolog, criticul Tudorel Urian, A. I. Brumaru, Eugen Axinte, editorul Ana Munteanu.

Ioan Voaides este ce s-ar numi putea numi un artist-cetatean, un om care trece prin lume cu ochii larg deschisi, inregistreaza cu acribie orice gest menit sa sugereze un anumit timp de comportament, care, prin generalizare, poate sa indice un simptom al bolii cronice de care sufera societatea romaneasca de ieri si de azi. Textele sale sunt un fel de fabule citadine, cu morala la urma, mici demonstratii epice, menite sa puna in evidenta trasaturi de caracter de care ne izbim zi de zi si care explica in buna masura imposibilitatea noastra de a iesi din anumite blocaje de mentalitate. De aceea, mai mult decat un umorist – chiar daca umorul nu este deloc o raritate in textele sale – Ioan Voaides este un moralist.
Tudorel Urian


Etichete:

cultura , librarie , Libris , lansare de carte , St.O. Iosif

Contact

Loc de desfășurare:

str. Muresenilor Nr. 14, 500030 Brasov

0268 477799, 0268 478595

Urmează în Braşov 5637

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe