Adaugă
Publicitate

intre 15:00 si 16:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Libraria Okian

participarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1601 0

Prezentare

Libraria Okian din Brasov gazduieste lansarea cartilor "Nigeria", "Viata in serpentine", "Zamfira" scrise de avocat Dragos Cojocaru, vineri, 25 februarie 2011, de la ora 14.
Vor prezenta scriitorii Doru Munteanu (preşedintele filialei Braşov a Uniunii Scriitorilor din România), Cristache Gheorghiu, precum şi colegul şi prietenul autorului, avocatul Silviu Jecu.

  • lansarea-cartilor-nigeria-viata-in-serpentine-zamfira-scrise-de-dragos-cojocaru1
  • lansarea-cartilor-nigeria-viata-in-serpentine-zamfira-scrise-de-dragos-cojocaru3
  • lansarea-cartilor-nigeria-viata-in-serpentine-zamfira-scrise-de-dragos-cojocaru2

După volumul „Ziua cu mai multe nopţi", publicată anul trecut, avocatul Dragoş Cojocaru lansează acum trei cărţi: "Nigeria", "Viaţa în serpentine si"Zamfira".
Sunt cărţi scrise în perioade diferite ale vieţii sale, pe care s-a hotărât să le publice acum. Nigeria este ţara în care a stat şi a lucrat o vreme ca antrenor de fotbal. „Viaţa în serpentine" relatează un tur al Europei, văzut de către un om – acelaşi Dragoş Cojocaru – care vizitase înainte numeroase alte ţări, atât ca fotbalist şi antrenor, dar şi ca diplomat, în slujba Ministerului de Externe al României. În sfârşit, „Zamfira" este povestea unei mame cu nouă fete şi evoluţia lor.


Etichete:

cultura , librarie , Okian , lansare de carte

Contact

Loc de desfășurare:

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367

Urmează în Braşov 6359

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe