Adaugă
Publicitate

intre 17:00 si 18:00 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Libraria Okian

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

735 0

Prezentare

Miercuri, 12 ianuarie a.c., de la ora 17, in libraria Okian are loc lansarea cartii "Anotimpul Vak" de Larisa Andrei.

Prezinta: Andrei Bodiu, Ovidiu Moceanu si Radu-Ilarion Munteanu.

Larisa Andrei s-a nascut in 4 decembrie 1962, la Buzau. A absolvit in anul 1986 Facultatea de Mecanica a Institutului Politehnic „Gheorghe Asachi" din Iasi si in 2009 Facultatea de Litere a Universitatii „Transilvania" din Brasov, fiind in prezent masterand al acestei facultati. A tradus 8 volume din limbile engleza si franceza, publicate la Editura Mix Brasov.

Volumul de fata, lansat in luna octombrie 2010 la Festivalul International de Cultura Ars Maris din Reghin, reprezinta debutul editorial in poezie al Larisei Andrei. Este un volum structurat in doua parti, Jurnalul unei perechi de aripi si A treia zi in garnizoana, adunand versuri si texte poetice in proza. Volumul a aparut la Editura Galaxia Gutenberg din Cluj in 2010, fiind ilustrat de tanarul artist plastic Andrei-Marius Varga.


Etichete:

cultura , librarie , Okian , Universitatea Transilvania , lansare de carte , Facultatea de Litere , Serile Facultatii de Litere , Larisa Andrei

Contact

Loc de desfășurare:

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe