Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cartea 3în1 se lansează în curând în mediul on-line, iar dacă situația o va permite și în cadrul unui eveniment de prezentare, la Brașov.

După 7 ani de șlefuire cartea „3în1” semnată de brașoveanul Horațiu Stoica vede lumina tiparului. Subiectul fierbinte al lucrării formate din trei cărți distincte, dar regăsite într-o singură copertă, este unul simplu: fericirea și pacea tuturor.

„3în1” se clasează ferm înafara clișeelor deja bine-cunoscute în multe scrieri, unde se prezentau lumi utopice în antiteză cu problemele actuale, fără soluții clare, fără explicații logice, fără rezultate palpabile.

Stilul simplu și prospețimea subiectelor leagă de la primele paragrafe o relație familială între cititor, personaje și autor, furnizând într-un mod recreativ informații utile și pline de sens, unde surprizele se țin lanț.

Când privești cartea... ea te privește pe tine!

Cartea3in1.ro

autor: Horațiu Stoica
coperta 1 și ilustrații: LAST
coperta 2 și logo: Strakts
adds și grafică digitală: swL

- detalii despre locație în curând (dacă va fi posibil)
- gustări și băuturi din partea casei pentru toți cei prezenți
- vânzarea cărții cu reducere de 50% pentru cei prezenți
- fără prezentări sau discuții lungi și plictisitoare

*dacă nu ajungi, cartea va fi disponibilă spre vânzare și online, cu livrare pe întreg teritoriul României, UE, UK, Elveția & Moldova, pe cartea3in1.ro

Contact

Organizator:

Piaţa Sfatului

Centrul vechi al oraşului.


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Centrul vechi al oraşului.

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe