Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Sâmbătă, 12 noiembrie a.c., începând cu ora 18, în librăria Cărtureşti, are loc lansarea albumului fotografic “Oraşul Memorabil – Braşov”.

Albumul a fost alcătuit din imagini prezentate în expoziţia cu acelaşi nume, ediţia din noiembrie 2010. Este o carte-documentar, care reunește imagini din albume locuitorilor Braşovului, cu istoriile și amintirile lor personale. Multe fotografii, dar şi câteva cărti poştale, reconstituie ipostaze diferite ale Braşovului din perioada 1895 – 1995, arătându-ne deopotrivă străzile, parcurile, casele şi oamenii care le-au locuit.

Proiectul editorial aparţine Ordinului Arhitecţilor din România – filiala Braşov-Covasna-Harghita, în parteneriat cu editura şi tipografia Brastar şi a apărut cu cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional. Coordonatorii albumului sunt arhitecţii Miruna Stroe şi Ovidiu Taloş.

Proiectul Oraşul Memorabil este prezentat pe larg la adresa: http://orasulmemorabil.ro


Etichete:

cultura , arhitectura , OAR , Orasul Memorabil , lansare de album , libraria Carturesti , Ovidiu Talos , Miruna Stroe

Evenimente conexe

Contact

Organizator:

OAR BV-CV-HR

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov (lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438


Loc de desfășurare:

Piaţa Sfatului, nr 20

Tel./Fax: 0368 40 90 15

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe