Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Vă invităm la lansarea celui de-al doilea manual școlar zonal despre patrimoniul cultural, dedicat Județului Brașov.

Invitaţi:
Adriana Scripcariu, istoric de arta, autor carte
Arh.Nicolae Țaric - președintele OAR Filiala Brașov
Silviana Cioceanu - inspector școlar pentru proiecte comunitare si activitati educative formale si nonformale ISJ Brasov
Emilia Sinov - fost presedinte al Casei Cadrelor Didactice Brasov si fo director al Liceului de Arte Brasov
Valentina Popica - director adjunct al Școlii Gimnaziale Herman Oberth

Veți găsi o carte în care am concentrat multă imagine frumoasă, povestiri despre locuri, oameni, monumente, obiceiuri, sărbători și propuneri prin care ne-am dorit să aducem România cea adevărată mai aproape de sufletele copiilor.

”Noi, oamenii mari, cei care iubim aceste lucruri, încercăm să le îngrijim și să le apărăm, de stricăciunile aduse de timp și de nepăsarea unora. Dar fără voi, copiii, lupta noastră este în zadar. Noi încercăm să păstrăm aceste frumuseți pentru voi, pentru copiii și nepoții voștri. Dacă acest lanț de iubire se rupe, nu putem transmite frumusețea mai departe. Și asta ar fi foarte trist... Răsfoind manualele copiilor mei, mi-am dat seama că sunt multe lucruri frumoase și mulți oameni prețioși, despre care nu se vorbește deloc în lecțiile voastre de la școală. Atunci m-am hotărât să scriu eu însămi un manual. ” Adriana Scripcariu.


Etichete:

cultura , librarie , carte , Humanitas

Contact

Organizator:

Libraria Humanitas Brasov

Piata Sfatului nr.16, Brasov

0733 669 345


Loc de desfășurare:

Piata Sfatului nr.16, Brasov

0733 669 345

Urmează în Braşov 6359

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe