Adaugă
Publicitate

intre 17:00 si 18:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Sacele

CAN Braşov

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

2850 0

Prezentare

Grupul de voluntari din cadrul proiectului “Din Săcele, cu drag” vă invită la lansarea clipului de promovare a orașului Săcele. Evenimentul va avea loc marți, 6 decembrie, între orele 17:00-18:00, la Centrul de Zi din Săcele.

Materialul video a fost realizat de tinerii voluntari implicați în proiect, cu ajutorul echipei de filmare Nature&Travel Documentaries, cu scopul de a evidenția potențialul turistic local și de a valorifica diversitatea culturală. Alături de clip, publicăm de asemenea și prima ediție a broșurii "Din Săcele, cu drag", ce include fotografii pentru tematica locuri săcelene.

Pe parcursul anului 2016 proiectul "Din Săcele, cu drag" a avut ca obiectiv principal demararea unei campanii de promovare a locurilor, oamenilor, valorilor și faptelor din municipiul Săcele, folosind ca instrument principal site-ul www.dinsacelecudrag.ro și pagina de Facebook www.fb.com/dinsacelecudrag.

“Din Săcele, cu drag” oferă nu doar promovare pentru oraș, ci și oportunități de voluntariat pentu tinerii săceleni, încurajând și susținând în același timp inițiativele culturale. Voluntarii sunt elevi ai liceelor din Săcele, absolvenți ai programului "Multimedia - Pregătire pentru Viață", pasionați de fotografie și dornici de implicare în comunitate. Tinerii aplică abilitățile de fotografiere, de publicare în mediul online și de administrare blog, abilități pe care le-au dobândit în cadrul trainingului multimedia.

Campanie inițiată de Rețeaua CAN Brașov cu sprijinul Primăriei Municipiului Săcele, alături de tinerii din programul "Multimedia -Pregătire pentru Viață”.

www.dinsacelecudrag.ro

Contact

Organizator:

CAN Braşov

str. George Moroianu nr.17, Săcele, Braşov

0268274365, 0268 275011, 0733939447


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

La 13 km de Brasov, in directia Bucuresti.

0268276164

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe