Adaugă
Publicitate

Prezentare

Alexia Timofte, elevă în clasa a VIII-a, la Liceul Andrei Mureșanu, ne invită miercuri, 14 decembrie 2016 la lansarea propriei cărți, institulată “Cred că da...”. Evenimentul va avea loc de la ora 18:00 la Coresi Shopping Resort, în zona centrală destinată spectacolelor și va avea ca invitat special pe Ovidiu Scridon, cunoscut artist de muzică folk.

Tentaţia scrisului a acaparat-o pe Alexia devreme. După " Eu la ora de desen", ne propune un alt exerciţiu cu tonalitate autobiografică: "Cred că da...". Deja se simte faptul că tânăra autoare oscilează între a scrie -ca un scop pentru afirmare şi a scrie- ca o necesitate de a comunica, de a exprima percepţia ei asupra lumii. Alexia pare că vrea să se emancipeze de copilărie prin scris. Tulburările interioare, specifice adolescenţei, o fac să caute o compensaţie în proiectarea unei măşti literare autobiografice, cultivarea propriei personalităţi. - extras din postfață, de prof. Chiş Florida Rita.

Vă așteptăm pentru a o susține pe Alexia în demersul de a intra oficial în lumea scriitorilor, a celor care decid să așterne pe hârtie emoții, trăiri, experiențe!

Informații suplimentare la: Ramona Timofte – președinte Asociația Amuradia

Tel.: 0725 595501, E-mail:

Contact

Organizator:

Asociatia Amuradia

Braşov, str. Liviu Cornel Babeş nr.1, bl.5, sc.B, ap.24

07290333111


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Zaharia Stancu, nr. 1

Urmează în Braşov 5709

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe