Adaugă
Publicitate

- intre 17:00 si 19:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Galeria Europa

Galeria Europa

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

2359 1

Prezentare

O expoziție impresionantă a doi artiști foarte talentați din Brașov / Asociația Culturală Artessenția, „Înfățișări”, va avea vernisajul, joi 16 martie orele 17.00, la Galeria Europe, str. Mureșenilor nr. 1.

Așa cum aflăm din pagina evenimentului, este vorba despre o expoziție de artă vizuală, un dialog între cei doi artiști pe marginea unor simboluri arhetipale, religioase, cu exprimări plastice diferite ca abordare, tehnică și materiale.

Expoziția va putea fi vizitată până în luna aprilie.

Victoria Ţăroi – licenţiată în conservare – restaurare la Facultatea de Arte Vizuale din Timişoara, cu dublu masterat în restaurare iconă şi textile – este un reputat artist vizual cu numeroase expoziţii de nivel naţional şi internaţional, cu experienţe multiple în cercetare și restaurare artă, pedagogie și curatoriat, cu portofoliu amplu în domeniul design-ului muzeal, de interior, obiecte, mobilier și vestimentar.

Ioan-Aron Ţăroi – licenţiat la Facultatea de Arte Vizuale din Timişoara, secția Ceramică este artist vizual cu portofoliu de lucrări în ceramică, sticlă și metal.

Galeria de artă din strada Mureșenilor nr. 1 deține un spațiu expozițional generos, unde periodic au loc expoziții ale artiștilor locali, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici Filiala Brașov, dar și expoziții semnate de artiști plastici din țară. Tinerii artiști, elevi și absolvenți de Arte Plastice „exploatează” artistic, la rândul lor, această sală de expoziții, conform brasov.ro.

Antonela Cristina Lungu

Contact

Organizator:

Galeria Europa

Strada Muresenilor, Nr.1, Cod postal 500030, Brasov

0268415359


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor, Nr.1, Cod postal 500030, Brasov

0268415359

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe