Adaugă
Publicitate

- Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Ceai et caetera

intrarea este libera

0721053072

Imbunatățește Sesizează

2219 0

Prezentare

Expoziția găzduită aparține lui Remus Hubati, de formatie inginer mecanic și iubitor de frumos. A învățat autodidact tehnica String Art după ce, în anul 2009, a văzut pentru prima dată câteva lucrări de gen care i-au plăcut foarte mult. A fost atras în special de tematica abstractă și de reprezentările geometrice.

Pentru însușirea tehnicii String Art a fost nevoie de următoarele ingrediente: ceva cunoștinte de geometrie plană și în spațiu, un program de grafică computerizată, puțin simț estetic, destulă imaginație și multă, multă rabdare și abnegație. Astăzi, după destule lucrări realizate, după câteva expoziții și bineînțeles după luarea pulsului consumatorilor de gen, autorul poate spune deschis că este dependent de String Art… Are un stil propriu și recunoaște sincer că se bucură atunci când primește aprecieri pozitive.

Lucrările executate prin tehnica String Art se folosesc cu precădere pentru decorațiuni interioare, ca suveniruri și cadouri, dar pot avea și alte utilizări: trofee, logo-uri și embleme, obiecte de cult, etc.

Detalii și informații cu privire la tehnica String Art, la portofoliul de lucrări și know-how se găsesc pe blogul personal: http://hubart.wordpress.com


Etichete:

cultura , expozitie , ceainarie , Ceai et caetera

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5658

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe