Adaugă
Publicitate

Prezentare

60 de minute despre fericire cu autoarea bestsellerului Iubesc să fiu femeie, psihologa Hedi Hoka, și jurnalista Delia Pușcă (Digi24 Brașov)

Evenimentul, organizat de Editura Sian Books, parte a Editurilor ALL, va avea loc sâmbătă, 21 martie, ora 16.00, în cadrul Târgului Internațional de Carte și Muzică Libris Brașov.

Află rețeta fericirii la feminin, fie că ești singură sau căsătorită, că ai sau nu copii. Statutul social, vârsta sau cariera nu au nicio importanță. Hedi poate învăța orice femeie să iubească și să se iubească, oferindu-i răspunsurile de care are nevoie pentru a-și face viața frumoasă.

Despre carte:

Ai întrebări care te frământă? Simţi că îţi lipsește ceva ca să fii fericită, dar nu știi ce? Ai libertatea de a te bucura de viaţă. Poţi iubi și te poţi lăsa iubită la orice vârstă. Singură, căsătorită, într-o relaţie sau divorţată, cu sau fără copii, ai dreptul să fii fericită. Ai dreptul la plăcere sexuală și îţi poţi stabili singură limitele de care simţi că ai nevoie.

Acum ai la îndemână un ghid complet al femeii împlinite, indiferent de vârstă, sau carieră. Iubesc să fiu femeie este cartea răspunsurilor care-ţi fac viaţa frumoasă. Și, mai ales, o sursă de inspiraţie ori de câte ori simţi că ai nevoie de aripi să zbori. Ca femeie.   

Despre autoare:

Hedi Hoka are un doctorat în psihologie, este specialistă în dezvoltare personală și scrie cărţi inspiraţionale dintr-o perspectivă modernă și realistă. Are experienţă academică în Olanda, Finlanda, Austria și Germania și este membră a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a Colegiului Psihologilor din România, a International Leadership Association din SUA și a Mindfulness Association din Marea Britanie. Iubesc să fiu femeie este prima ei carte publicată în România.

Contact

Organizator:

Editura ALL

Bucuresti, str. Bulevardul Constructorilor, nr. 20 A

0214022600


Contactează realizatorul articolului

Sabina Ghiultu

0748343803

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 5672

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe