Adaugă
Publicitate

intre 16:00 si 19:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Hof Cafe

Lean In Cluj

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1655 0

Prezentare

Lean In Cluj vine in Brasov! Va invitam la proiectia filmului He named me Malala, din data de 19 August, ora 16:00, in Hof Cafe.

Intrarea este libera, dar locurile sunt limitate, asa ca va rugam sa va inregistrati: https://www.eventbrite.co.uk/e/he-named-me-malala-proiectie-de-film-tickets-36730770724

***

You can’t be what you can’t see - credem ca avem nevoie de mai multe personaje feminine curajoase si complexe in povestile pe care le spunem, pentru a deveni protagonistele puternice ale vietii de zi cu zi.

Ne dorim ca prin puterea povestilor sa instigam femeile din jurul nostru la dialog si actiune, demonstrand ca atunci cand primesc sustinere, femeile au puterea sa transforme comunitatea in care traiesc.

Malala Yousafzai, protagonista din He named me Malala, este o adolescentă din Pakistan care militeaza pentru importanța educației și a includerii tuturor fetelor în școli.

Activitatea ei i-a adus Premiul Nobel pentru Pace și a transformat-o într-o personalitate cu impact la nivel mondial.

Contact

Organizator:

Lean In Cluj

Cluj-Napoca, str. Frunzisului street, nr. 108, cod postal 400664

0775182475


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Piața Sfatului, nr. 14

0722 655 511

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe