Adaugă
Publicitate

Prezentare

Muzeul de Artă Braşov găzduieşte în luna iulie expoziţia Animated Films from Germany/Filme de animaţie din Germania 2004, expoziţie a Institutului pentru Relaţii Externe din Stuttgart, organizată în colaborare cu Centrul Cultural German Braşov.

Pe toată durata expoziţiei, zilnic, de luni până vineri, proiecţii de filme de animaţie de la orele 1100 şi 1200. În 3 şi 4 iunie se vor defăşura workshop-uri, coordonate de Jochen Ehmann (Germania), în cadrul cărora copii participanţi vor crea câte un mic film de animaţie. Lumea filmului este pur şi simplu fascinantă. Un loc important în acest spaţiu îl ocupă filmul de animaţie. Autorii ne prezintă o poveste prin intermediul imaginii, mişcării, limbajului, sunetului şi muzicii. În acest plan imaginea este prioritară şi toate celelalte elemente o urmează. Artiştii crează cu migală aceste imagini, folosindu-se de desen, pictură, păpuşi, instalaţii. Imaginile create pentru a da sens filmului sunt în sine valoroase, constituind adevărate opere de artă. Artişti germani premiaţi ne încântă cu creaţiile lor, permiţîndu-ne să înţelegem aspecte importante din fascinantul univers al filmului de animaţie.

Contact

Loc de desfășurare:

B-dul Eroilor 21 A (langa Hotel Capitol) cod postal 500030 Brasov

0268477286

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe