Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sa inceapa luptele! Asa se poate descrie in cateva cuvinte ultima parte a evenimentului medieval ce se va desfasura in perioada 25-28 august in Fagaras.

Organizatorii alaturi de Primaria Municipiului Fagaras au pregatit o serie de surprize pentru participanti. Este weekend-ul in care un norocos insotit de alte trei persoane va putea castiga o plimbare in balon deasupra Cetatii, cufere incarcate de premii, tricouri, agende, calendare, lumanari parfumate si multe altele pregatite pentru localnici si pentru turistii care vor vizita Cetatea in aceasta perioada. Cei mai puternici se vor inscrie in ziua de Sambata si de Duminica la un concurs de tipul “King Athur’s sword” (sabia regelui Artur) proba la care vor fi supusi – sa scoata spada din buturuga de lemn. In cazul in care nimeni nu va reusi, organizatorii au pregatit 15000 de taloane pentru tombola, deci cu siguranta vor exista castigatori.

  • festivalul-medieval-cetatea-fagarasului-legenda-vie-25-28-august-program


Cavalerii teutoni abia acum incep bataliile pentru cucerirea Cetatii avandu-le alaturi de ei pe frumoasele domnite si pe mestirii in faurirea spadelor. Spectacolele se vor tine lant atat in curtea Cetatii, in Cetate, cat si la scena unde vor performa artisti precum: Voltaj, Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara 10 Prajini, Ducu Berti, Vasile Seicaru, The AC/DC Man and True Band. Pentru ca muzica sa fie pe toate gusturile nu va lipsi muzica traditionala din Tara Fagarasului si un concert de muzica clasica intr-o ambianta deosebita in muzeul de istorie din Cetate in ziua deschiderii.

Va fi deschisa piata medievala in curtea Cetatii unde vizitatorii vor putea observa detalii din viata de zi cu zi a cavalerilor, vor fi invatati cum sa manuiasca spada sau sa traga cu arcul si vor fi invitati de catre acestia la ospat. Atelierele de muzica si dans, mestesugarii vor fi zilnic prezente. Serile se vor incheia cu show-uri cu flacari si demoni in Cetate si cu super concerte la scena.
Nu este de ratat parada care deschide acest eveniment joi la ora 16.


Etichete:

cultura , Cetatea Fagarasului , Festivalul medieval , Legenda Vie

Contact

Loc de desfășurare:

str. Piata Mihai Viteazu, nr. 1, Fagaras, cod postal 505200, Brasov

0268211862

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe