Adaugă
Publicitate

Prezentare

Nu numai Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud a fost prilej de bucurie pentru spanioli. Si cinematografia a avut parte de numeroase premii si distinctii in anul 2010. De aceea, SPUNE PE SCURT a pregatit pentru luna decembrie, o editie speciala a Fabricii de Scurt Metraje: Spanish Awarded Short Films 2010, adica cele mai bune scurt metraje produse in Spania in anul 2010. Va invitam sa va bucurati de scurt metraje "proaspete" in 7 din cele mai importante orase din tara.

In Brasov, FSM are loc marti 21 decembrie, ora 20:30 in ceainaria Ceai et caetera.

Avand in vedere ca urmeaza sarbatorile, Spune pe Scurt va ureaza inca de pe acum un Craciun fericit si un An Nou plin de realizari. Si daca tot a venit vorba de noul an, va anuntam ca urmatorul eveniment Fabrica de Scurt Metraje va avea loc la sfarsitul lunii ianuarie.

Pentru a nu va crea inconveniente, avand in vedere numarul limitat de locuri de care dispun locatiile in care se desfasoara Fabrica de Scurt Metraje, va rugam sa faceti din timp o rezervare prin telefon (sau prin sms la tarif normal – *Nume*Prenume*Oras*Nr de locuri) la 0732.161.729 (pentru BRASOV).
Biletele vor fi puse in vanzare doar in ziua evenimentului.

Fabrica de Scurt Metraje se desfasoara lunar in cele mai importante orase din tara. Pentru a vedea lista completa a locatiilor FdSM intrati pe pagina oficiala a evenimentului: http://spunepescurt.ro/fdsm.


Etichete:

cultura , Divertisment , film , ceainarie , ceai , Ceai et caetera , scurt metraj , fabrica de scurt metraje

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe