Adaugă
Publicitate

Prezentare

Expoziție de fotografii din trecutul orașului Brașov, 10-25 octombrie

Expoziția Orașul Memorabil este rezultatul unui proces continuu de recuperare și punere în circuit a imaginilor din trecutul orașului Brașov. Demersul este doar în parte de documentare, scopul principal fiind acela de a pune în evidență relația locuitorilor cu orașul. Din acest motiv, sursa fotografiilor reproduse în expoziție sunt albumele de familie sau colecțiile personale, aparținând locuitorilor mai vechi sau mai noi ai orașului.

Expoziția prezintă 600 dintre imaginile adunate în acest an, a căror realizare datează de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi până în prezent. Colecția expoziției, la care au contribuit din anul 2010 până acum peste 200 de persoane, se îmbogățește constant, fiind deschisă oricărei contribuții.

Orașul Memorabil este un proiect cultural organizat de Ordinul Arhitecților din România - filiala Brașov-Covasna-Harghita și finanţat de Consiliul Local al Municipiului Braşov.

Loc de desfășurare: aleea parcului Facultății de Silvicultură

Program permanent între 11-25 octombrie

Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 10 octombrie, ora 16, la sediul Ordinului Arhitecților din România – filiala Bv-Cv-Hr din Șirul Beethoven nr. 1 (lângă Poarta Schei).

Organizator: Ordinul Arhitecților din România - filiala Brașov-Covasna-Harghita

Proiect cultural finanţat de Consiliul Local al Municipiului Braşov

Brașov 2021 – Capitală Europeană a Culturii – Oraș Candidat

Parteneri: Mons Medius, CTS Corner

Parteneri media: revista Arhitectura, revista Arhitext, revista Zeppelin, 24 Fun Brașov, Brassoi Lapók, www.newsbv.ro, www.onlinegallery.ro, www.memoria.ro, Monitorul Expres

Contact

Organizator:

OAR BV-CV-HR

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov (lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov, lângă Poarta Ecaterina

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe