Adaugă
Publicitate

- intre 10:00 si 16:00 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Magazinul Star

ISEE- shooting science

participare gratuita

Imbunatățește Sesizează

956 0

Prezentare

Dupa ce au trecut peste sapte mari si sapte sedinte foto cu model, cursantii de la ISEE au ajuns pe taramul fermecat al fotografiei. Mai au multa magie de invatat, insa au fost niste invatacei peste masura de buni. S-au catarat pe vrejuri de cabluri, au amestecat in potiuni diafragme si timpi de expunere, s-au luptat cu un soare cam stralucitor si cu umbre
puternice.

Acum, la final, stiinta fotografiei mai are putin si va ajunge la degetul lor mic, astfel ca au capatat incredere in ei si in aparatul lor. Demonstratiile publice se vor petrece pe scarile magazinului STAR, incepand de la ora 13 , in cadrul expozitiei fotografice ISEE.

Vor fi prezenti la eveniment un Domn Patrat cam chefliu, dar genial, Doctorul care a facut cursul ISEE posibil si alti cativa invitatii care au acelasi lucru in comun: vanatoarea de fotografii magice.

ISEE- shooting science ofera celor pasionati de fotografie ocazia de a gusta din profesionalismul acestui hobby, dandu-le tot ce e necesar pentru shooting-uri, de la locatii, modele, make-up, pana la aparatura foto si suport teoretic si pe concept.


Etichete:

expozitie , Fotografie , curs , centru comercial , ISEE , ISEE- shooting science , Magazinul Star

Contact

Organizator:

ISEE- shooting science

Brasov

0733960240 Andreea Drilea


Loc de desfășurare:

strada Nicolae Balcescu nr.62,cod postal 500019, Brasov

0268419323

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe