Adaugă
Publicitate

Prezentare

Muzeul de Etnografie Brașov invită publicul de toate vârstele la expoziția ”Jucării, păpuși și jocuri”, organizată la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului. Copii, bunici, părinți, nepoți, se vor întâlni cu delicatele păpuși de porțelan, vor călători peste mări și țări pentru a admira zeci de păpuși îmbrăcate în costume tradiționale. Expoziția spune, de asemenea, povestea figurinelor din regiunea Provence din Franța și amintește episoade interesante din viața Fabricii de păpuși ”Arădeanca”.

În cadrul expoziției sunt prezentate păpuși de colecție, realizate din diferite materiale (papier maché, celuloid, lemn, materiale textile, ceramică, porțelan), păpuși unicat care arată evoluția acestor jucării în ultimele două secole, mobilier miniatural, dar şi personaje celebre din universul copilăriei și al Disneyland. Proiectul expozițional a fost realizat cu sprijinul doamnelor Anca Dumitrescu și Valentina Șerban. Partener media al evenimentului este Agenția Națională de Presă AGERPRES.

Expoziția va fi deschisă în perioada iunie - septembrie, de miercuri până duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00, în Piața Sfatului nr. 15 (Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului).

Contact

Organizator:

Muzeul Civilizatiei Urbane

Piata Sfatului nr.15, Brașov

0268.475.565


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Piata Sfatului nr.15, Brașov

0268.475.565

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe