Adaugă
Publicitate

- intre 08:00 si 20:00 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Centrul Cultural Reduta

intrarea este liberă

0726 366 951

Imbunatățește Sesizează

1830 1

Prezentare

Arbex Art Decor prin Tabara de pictura Hobby Art si Centrul Cultural Reduta organizeaza in perioada 25 aprilie- 6 mai expozitia de pictura Miscellanea la sediul Reduta din Brasov. Sunt propuse pentru expozitie 21 de picturi pe panza, cu tematica si abordari diverse, prin care natura statica, portretul, peisajul sunt tratate intr-o maniera cand realista, cand expresionista, in functie de imaginatia si abordarea proprie a fiecarei artiste. In acelasi timp sunt prezente si cateva lucrari abstracte cu accente de expresionism sau aflate la granita figurativului, ce dovedesc interesul pentru experiment ale celor trei artiste: Carmen Tanasescu (Bucuresti), Oana Maria Paul ( Bucuresti) si Elena Dinga ( Onesti), care pe langa ocupatia lor de baza gasesc timpul si placerea pentru pictura la sevalet.

Expozitia de pictura cu lucrari ale participantilor taberei de pictura Hobby Art este organizata anual in perioada primaverii, atat la sediul Arbex Art Decor din Baia Mare cat si in Brasov, Centrul Cultural Reduta gazduind-o pentru a treia oara.

Despre tabara de pictura Hobby Art:
Tabara de pictura Hobby Art reuneste in fiecare an, vara – in plein air , toamna- atelier si plein air si iarna- atelier, pasionati de pictura care doresc sa deprinda tainele acestei arte si sa le aprofundeze, avand varste si ocupatii diverse, precum si apartenente geografice diferite. Conceptul de baza al taberei este sa ofere un cadru relaxant, de educatie non- formala, iar activitatile practice sa se desfasoare in locatii care sa fascineze prin frumusetea peisajelor.

Despre Arbex Art Decor
Arbex Art Decor desfasoara activitati de import si confectionare rame de tablouri, import si comercializare fototapet, stickere decorative de perete, stickere de geam, postere de arta. Din 2009 organizeaza si tabere de pictura hobby, precum si expozitii de pictura, ca o incununare frumoasa a acestor activitati care au legatura cu domeniul decoratiunilor de perete ( vezi www.deco-perete.ro ) si al artei ( vezi http://tabarapictura.wordpress.com/category/expozitii-de-pictura/)


Etichete:

expozitie , Centrul Cultural Reduta , pictura

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5622

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe