Adaugă
Publicitate

- Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Libraria Okian

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

681 0

Prezentare

Galeria librariei Okian Brasov gazduieste expozitia "Carte" a grupului ART OK, in perioada 11-29 ianuarie a.c. Prezinta scriitorul Doru Munteanu.

Grupul ArtOK s-a infiintat in ianuarie 2006. Din el fac parte artisti vizuali din generatii diferite care au convenit sa lucreze impreuna si sa propuna, la fiecare expozitie, un concept nou.

In data de 11 Ianuarie 2011 grupul ArtOK isi propune sa expuna rezultatul analizei lor pe baza CARTII ca: obiect, simbol, litera, scriere, cuvant.

"Cuvintele se nasc pentru a suplini absente de nesuportat, dar sarbatoresc triumful prezentei. Ele au "materialitatea" unor umbre si sunt singurele apte de a conserva, de a fixa tot ce e perisabil. Urma cuvintelor, ca desen , si umbra lor ca ecou, reface si apropie mult mai durabil prezenta lucrurilor si faptelor. Indentificandu-se cu resuscitarea memoriei ele reconstituie o lume din cenuse si eter. Developarea lor ca urma desenata, contur, imagine si chiar miscare este o adevarata terapie vizuala, in care flacarile "purificatoare" infloresc fara forma, greoi, dar in final se clarifica stergand stratul gros de aburi cetosi de fum. Astfel plonjand in trecut il reprivim si aflam cu uimire detalii si amanunte care se dovedesc a fi de fapt esentiale."


Etichete:

cultura , expozitie , librarie , Okian , galerie , arta , Art Ok

Contact

Loc de desfășurare:

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe