Adaugă
Publicitate

- Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Terroirs

Terroirs , Photolife

intrarea este libera

0733081031

Imbunatățește Sesizează

1672 0

Prezentare

Photolife si Terroirs – boutique du vin, va invita sa descoperiti un local unic in peisajul brasovean, unde vinul, cartea de arta si nu in ultimul rand fotografia, se vor simti ca acasa. Acest spatiu gazduieste in perioada 17 iulie – 11 august 2013, o expozitie de fotografie dedicata emotiilor, semnata Luiza Boldeanu. Fie ca discutam despre portrete expresive, despre priviri luminoase in care poti sa te pierzi, sau despre unduiri mladioase ale corpului uman, regasim in imaginile expuse un singur mesaj, ce ne vorbeste despre o oglindire a propriilor noastre emotii in personajele pe care le privim. Mesajele pe care Luiza le-a ascuns in imaginile prezentate, va vor fi elucidate chiar de ea la vernisajul expozitiei. Tot cu aceasta ocazie fotograful Dan Dinu, implicat activ in acest proiect cultural, va va povesti despre evenimentele viitoare ce se vor desfasura in acest spatiu.

Expozitia „Emotii”, este prima dintr-o serie mai ampla, pe care o vom prezenta la Terroirs, si in care o sa incercam sa aducem atat autori consacrati, cat si fotografi mai putin cunoscuti insa nu mai putin talentati. Pe langa expozitii, spatiul va gazdui si alte evenimente cu tematica fotografica, seminarii, dezbateri, videoproiectii si alte genuri de intalniri, la care amatorii de fotografie din Brasov sa poata participa.

Terroirs – boutique du vin se afla in centrul vechi al Brasovului, pe strada Postavarului nr. 2, colt cu Diaconu Coresi, de unde se face si intrarea.
Vernisaj: 17 iulie 2013, ora 18.


Etichete:

expozitie , Fotografie , Photolife , Terroirs Boutique du Vin

Contact

Organizatori:

Terroirs

Brasov, str. Postavarului, nr. 2 (colt cu str. Diaconu Coresi)


Photolife

0733081031 Dan Dinu


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Postavarului, nr. 2 (colt cu str. Diaconu Coresi)

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe