Adaugă
Publicitate

- intre 12:00 si 21:00 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

Piata Chilipir

Imbunatățește Sesizează

966 0

Prezentare

In cadrul Târgului de Crăciun care şi-a deschis vineri porţile la Moara Veche în Piaţa Chilipir de pe strada Mihai Viteazu 1-3, braşovenii darnici sunt invitaţi să doneze începând de astăzi jucării, îmbrăcăminte şi cărţi, destinate copiilor nevoiaşi din judeţ.

Acţiunea poartă titlul "Crăciunul German" şi este organizată de Asociatia pentru reconstructia si mentinerea bunului cultural german din Transilvania, de firme membre ale Clubului Economic German Braşov împreună cu Fundaţia Saxonia, Forumul German de Tineret Braşov, săptămânalul german "Karpatenrundschau", şi Asociaţia "Salvaţi copiii". Obiectele donate vor fi colectate în căsuţa "Salvaţi copiii" din Târgul de Crăciun între orele 12.00-21.00.
Donaţii în bani pot fi transferate în contul Clubului Economic German RO34 BACX 0000 0001 1074 8000 deschis la Banca Unicredit Ţiriac cu menţiunea "Crăciunul German".

Informaţii pot fi obţinute prin e-mail la sau la telefon 0728289066. Caravana lui Moş Crăciun va porni să împartă cadourile înainte de seara de Ajun în localităţi defavorizate din judeţ, în colaborare cu Consiliile Locale.
O acţiune asemănătoare s-a desfăşurat şi anul trecut în cadrul primului Târg de Crăciun organizat de Clubul Economic German, când copiilor le-au putut fi dăruite 5000 de jucării donate de braşoveni.


Etichete:

ONG , asociatie , ajutor , Clubul Economic German , Salvati Copiii , Piata Chilipir , Craciun , sarbatoare

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Mihai Viteazul nr. 1-3 (in spatele Aulei Universitatii Transilvania)

Urmează în Braşov 5542

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe