Adaugă
Publicitate

de la 22:00 Program complet

Cultură (expoziție, film...)

La Comitet

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

1134 0

Prezentare

Panorama triptica, relief cubismontan, - 1989 grade gigius, psihedelic muntos, altitudine cosmica, cosmica vs cosmare, special cold, tampa nu e tampa, Brasovosmofizicodelizare.

Sambata, 17 decembrie a.c., ora 17 – atunci cand planetele sunt aliniate corespunzator – brasovenii vor avea parte de COSMONOTRIPS marca Allan Dalla. Expozitia si petrecerea vor fi gazduite de barul La Comitet. Totul cu intrare libera.
COSMONOTRIPS are la baza graffiti-ul, literele, personajele, temele, obiectele care se combina in partituri grafice, se descompun in forme abstracte, dar vii, prin tehnici de lucru mixte, evoluand catre un univers psihedelic, conturat in siluete cubiste si suprarealiste.

Allan Dalla, impreuna cu Kero, Homeboy si Last, prezinta un spatiu ce se transforma continuu printr-o multitudine de stari, reflectii si reflexii.

In timpul expozitiei va fi deschis si un targ de unde se vor putea cumpara obiecte, print-uri, originale ale artistilor prezenti si, poate, OZN-uri.

Petrecerea incepe de la ora 22.


Etichete:

party , expozitie , targ , distractie , La Comitet , Ccosmonotrips

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, Str. Dr. Alexandru Davila nr. 5 (colt cu str. Sitei)

Urmează în Braşov 5559

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe