Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sala Patria va fi gazda concertului coral în scop caritabil susţinut de Grupul Voces sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 19:00.

Concertul, organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea „Maranatha” Braşov, în colaborare cu Primăria Municipiului Braşov şi cu sprijinul Asociaţiei pentru Suport şi Iniţiativă din România, are ca scop strângerea de fonduri pentru persoanele asistate social din Braşov.

„Este al doilea eveniment pe care îl organizăm alături de Primăria Braşov pentru a răspunde nevoilor persoanelor aflate în evidenţa Direcţiei de Servicii Sociale şi sperăm ca prin dărnicia celor care vor participa la concert să atingem într-un mod pozitiv vieţile acestor oameni”, a declarat Ştefăniţă Poenariu, pastorul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea „Maranatha” Braşov.

Intrarea la concert va fi liberă, în limita locurilor disponibile, cei prezenţi fiind invitaţi să facă o donaţie în urnele special pregătite.

„Doresc să le mulţumesc celor de la Biserica Adventistă pentru implicarea lor şi suportul pe care ni-l acordă în sprijinirea copiilor aflaţi în situaţii de risc. Le urez succes în demersul lor şi sper ca acest exemplu să fie urmat de cât mai mulţi, mai ales că vizează grupuri vulnerabile din punct de vedere social”, Adina Durbacă, viceprimarul municipiului Braşov.

Grupul Voces este un proiect început în anul 2009 de tineri din mai multe oraşe din Transilvania care s-au unit, din aceeaşi pasiune pentru muzică, pentru a aborda piese muzicale religioase din diverse stiluri, aparţinând mai multor culturi şi limbi, în încercarea de a înţelege muzica şi lauda la adresa lui Dumnezeu într-un mod mai complex. Unul dintre obiectivele corului este acela de a folosi talentul membrilor săi pentru a-i ajuta într-un mod pragmatic pe cei care sunt în lipsă, acesta fiind al doilea concert caritabil pe care îl susţin la Braşov, după cel din toamna anului 2013 de la Biserica Neagră.

Contact

Organizator:

Biserica Adventista "Maranatha" Brasov

Brașov, str. De Mijloc, nr. 47

0744363850


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Intre bd. 15 Noiembrie si str. Lucian Blaga, in sediul fostului cinematograf Patria

Urmează în Braşov 5751

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe