Adaugă
Publicitate

de la 19:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

Sala Patria

80-100 lei in functie de pozitia in sala

0752791902

Imbunatățește Sesizează

5238 2

Prezentare

Spectacolul "Cate-n luna si in stele" cu Ion Caramitru si Horatiu Malaele, este improvizatie, care pune in valoare starea de gratie a celor doi mari actori. 

Cu har, forta si subtilitate,cei doi parteneri de dialog invita spectatorul la reflectie si introspectie intr-un cadru umoristic de inalta calitate si finete.
Se rade cu lacrimi, in reprize vulcanice de haz spumos,iar hohotele devin emotii,in momente cu o incarcatura sensibila profunda. Seducatori, cu un umor irezistibil si cu profunzimea care i-a facut legende, Ion Caramitru si Horatiu Malaele se infrunta inca o data, secundati de extraordinarul violoncel al lui Adrian Naidin, care povesteste, la randu-i,rime si versuri.

“Horatiu Malaele este cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexa ca actor, ca regizor de teatru si ca regizor de film mai nou” - Ion Caramitru.

“Marele artist Caramitru este alcatuit dintr-un material maleabil si ductil, ce poate lua forma oricarui act artistic de interes public” - Horatiu Malaele.

Biletele se găsesc la casa de bilete din Sala Patria, librăria Şt. O. Iosif şi centrul de copiere din clădirea Cristiana (intrare din str. Nicolae Bălcescu, vizavi de magazinul Star)


Etichete:

cultura , teatru , dialog , spectacol , conferinta , turneu , Sala Patria

Contact

Loc de desfășurare:

Intre bd. 15 Noiembrie si str. Lucian Blaga, in sediul fostului cinematograf Patria

Urmează în Braşov 6339

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe