Adaugă
Publicitate

- intre 10:00 si 15:00 Program complet

Cultură (expoziție, lansări...)

OAR BV-CV-HR

OAR BV-CV-HR

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

4173 6

Prezentare

Tema expoziției Orașul Memorabil, reluată în al șaselea an, propune ilustrarea orașului Brașov cu ajutorul fotografiilor din albumele de familie sau a cărților poștale, realizate din trecut și până în prezent. Pentru aceasta, Ordinul Arhitecților din România – filiala Bv-Cv-Hr organizează o campanie de strângere a fotografiilor la care îi invită pe locuitorii vechi și noi ai orașului să participe cu imagini proprii.

Ținta organizatorului este strângerea și prezentarea în expoziția din toamnă a câtorva sute de imagini, așa cum se întâmplă în fiecare an din 2010 încoace.

Participarea la expoziție este deschisă tuturor, singurele condiții sunt ca imaginile să surprindă un loc din Brașov (străzi, piețe, parcuri, clădiri etc.), iar data fotografierii să fie anterioară anului 2015. Încurajăm contribuția cu fotografii în care apar persoane, pentru a evidenția legătura oamenilor cu orașul. Amintirile care însoțesc imaginile, acolo unde există, vor fi preluate pentru completarea informației vizuale.

La vernisajul expoziției, primii 50 de contributori vor primi ca premiu o fotografie înrămată, reprodusă și mărită după colecția proprie, la alegere.

Fotografiile se pot aduce la sediul nostru pentru copiere sau se pot scana și trimite pe e-mail până la data de 15 august 2015. Imaginile vor fi selectate pentru expoziţie şi, în paralel, vor fi prezentate pe site-ul proiectului, unde se află acum şi cele din ediţiile anterioare. Toate fotografiile vor fi restituite după copiere.

Expoziţia de anul aceasta se va desfăşura între 3 și 18 octombrie în Braşov, în aer liber.

 

Organizator: Ordinul Arhitecţilor din România – filiala Bv-Cv-Hr

            tel. 0268/471438, program: luni–vineri, orele 10.00–15.00

            e-mail: , web: www.orasulmemorabil.ro

Contact

Organizator:

OAR BV-CV-HR

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov (lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov
(lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe