Adaugă
Publicitate

Prezentare

Copiii, părinţii şi bunicii sunt invitați vineri, 10 iunie, să facă cunoștință cu Bufnița Nemi – mascota editurii de carte pentru copii cu același nume, de la 16.00, la Librăria Humanitas (Piaţa Sfatului, 16, Braşov) cu multe cărți colorate şi poveşti inspirate.

Citim, ne jucăm, colorăm și păşim împreună în lumea fascinantă a cărţilor pentru copii.

Ne însoţesc în această aventură: Laura Câlţea (redactor-şef Nemi) şi personaje precum: Dinozaurul Bronto, Buf, bufnița care se temea de întuneric, iepurașii Matei și Edi, fermecătoarea Alice din Țara Minunilor sau buclucașii Frați Tapper.

Evenimentul se adresează copiilor între 4 şi 8 ani şi este parte a unui turneu, organizat în mai multe oraşe, cu scopul de a face lectura atractivă pentru cei mici.

NEMI este o editură de carte pentru copii, parte a Grupului Editorial Nemira ce își propune, prin selecția titlurilor, să îndeplinească dubla funcție a cărților pentru copii: să placă și să educe. Pornim de la ideea că „un copil care citește este un adult care gândește”, motiv pentru care linia noastră editorială va avea drept cuvinte-cheie concepte precum: educație, aventură, umor, imaginație sau cunoaștere. Un copil care citește din plăcere va deveni un adult care citește din obișnuință

Contact

Organizator:

Editura Nemira

Bucureşti, str. Iani Buzoiani, nr. 14

0721747464


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Florescu

0722578799

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Piata Sfatului nr.16, Brasov

0733 669 345

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe