Adaugă
Publicitate

Prezentare

Proiectul "Orasul Memorabil", realizat de Ordinul Arhitectilor din Romania – filiala Brasov, Harghita, Covasna, isi incepe campania de strans fotografii si carti postale pentru expozitia de anul acesta, aflata la a doua editie.
Si in acest an locuitorii orasului sunt invitati sa participe la alcatuirea colectiei de expozitie, programata pentru luna octombrie.

In 2010, in cadrul proiectului, au participat 80 de persoane care au pus la dispozitie peste 1500 de imagini, noi si vechi, din care expozitie au fost prezentate aproximativ 600.

Desi, la prima vedere scopul expozitiei pare sa fie unul documentar, interesul principal este incurajarea si intretinerea dezbaterilor despre spatiul public si cladirile orasului. Fotografiile familiei sunt, in cazul de fata, un pretext de dialog, intre arhitecti si locuitori, pornind de la amintirile pe care le reclama locurile brasovene si pana in prezent.

Imaginile se pot aduce la sediul nostru, program: luni – vineri, 10.00 – 15.30, sau se pot trimite scanate pe e-mail pana la data de 15 septembrie 2011. Imaginile vor fi selectate pentru expozitie si, in paralel, vor fi prezentate pe site-ul proiectului.
Toate imaginile aduse vor fi restituite dupa copiere, iar in expozitie vor fi prezentate copii ale originalelor, reproduse la o calitate fidela.

Pentru mai multe informatii legate de prima editie din 2010 sau despre viitoarea expozitie din octombrie, accesati www.orasulmemorabil.ro
Imaginile din prezentare apartin proiectului "Orasul Memorabil".


Etichete:

cultura , OAR , Fotografie , comunitate , Ordinul Arhitectilor din Romania , Orasul Memorabil , ilustrate

Contact

Organizator:

OAR BV-CV-HR

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov (lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438


Loc de desfășurare:

Sirul Beethoven, nr. 2, Brasov
(lipit de Poarta Schei)

0268 511900, 0268 471438

Urmează în Braşov 6378

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe